Kampánytervezés, követés és optimalizálás

Egy vállalkozás, szervezet számára az egyik legfontosabb kapcsolattartási felület a honlap, amelyen keresztül eljuttathatja üzeneteit meglévő partnerei és a potenciális ügyfelei számára.

Amikor egy új honlap elkészül és aktiválásra kerül akkor fontos, hogy mihamarabb elérje és megszólítsa a meghatározott célcsoportját, részükre releváns tartalmat biztosítson. Ezért már a weboldal tervezése során, a tartalom, a tematika és a struktúra kialakításakor figyelembe vesszük a kereső optimalizálási un. SEO szempontokat, hogy a honlap idővel minél jobb pozícióba kerüljön a weboldal tartalmához illeszkedő kulcsszavakra a Google találati listán.

Online marketing

Azonnali honlap látogatás elérhető online hirdetési kampányok indításával, amikor meghatározott célcsoportokat szólítunk meg célzott hirdetésekkel.

Az online marketing stratégia kialakításakor meghatározzuk a kampányok által elérni kívánt célokat, valamint a kampány sikerességének mérési módját. Online hirdetések – legyen szó Google keresési, display, és / vagy social media pl. Facebook kampányokról – először részletes kutatást végzünk, amelynek eredményéből következtetve meghatározzuk a célcsoportokat és kialakítjuk a konkrét hirdetési stratégiát.

A kampányok indítását követően az adatokat folyamatosan monitorozzuk, a hirdetések megjelenését optimalizáljuk a hatékonyság növelése érdekében. Az online hirdetések előnye, hogy a kampány teljesítési adatinak ismeretében folyamatosan finomíthatók.

 

Stratégiai együttműködés

Stratégiai együttműködésünk esetén a honlap tervezésétől, a megvalósításon át, egészen az online marketing kampányok kezeléséig minden egy kézben összpontosul, így koncentráltan támogathatja Önt abban, hogy a weboldala látogatói üzleti kapcsolattá alakuljanak!

FOLYTATÁS > > Érdeklődés, ajánlatkérés