Relevancia Marketing
Ries László

Ries László

marketing szaktanácsadó
online marketing MBA
webszerkesztő

Kiváló minősítéssel végeztem a Budapesti Metropolitan Egyetem Digitális Marketing Executive MBA szakán. Évtizedes marketing vezetői és webszerkesztői tapasztalatomra alapozva indítottam komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásomat 2017-ben. .

VÁLLALKOZÁSA SIKERE A MI KÜLDETÉSÜNK!

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan változó világunkban, az aktuális piaci igényekre reagálva támogassuk vállalkozását a sikeres érvényesülésben!

Legyen szó akár egyedi projektről, akár weboldalhoz kapcsolódó megbízásról, vagy marketingstratégia kialakításáról és kivitelezéséről, minden esetben arra összpontosítunk, hogy az internet kínálta lehetőségek kreatív alkalmazásával, ügyfeleink célkitűzéseit, az értékesítés növelését és az ügyfélkör bővítését hatékonyan segítsük.

Ahogy nincs két egyforma cég, illetve piaci helyzet, így nincsenek „sablon” ajánlataink sem.
Minden esetben felmérjük a konkrét iparági környezetet, sajátosságokat és lehetőségeket, egyeztetjük az egyedi igényeket és tapasztalatainkra alapozva kidolgozunk egy vállalkozásának megfelelő egyedi koncepciót.

Együttműködésünk során a kidolgozott koncepció mentén haladva, Önnel rendszeresen konzultálva, a piaci események nyomon követésével megvalósítjuk a tervezett feladatokat.
Manapság, az egyre élesedő és sokszor nemzetközi szintű online piaci versenyben már nem elegendő, ha egy cég weboldallal vagy közösségi médiafelülettel rendelkezik. Juttassa el vállalkozása, termékei és szolgáltatásai hírét a potenciális ügyfelei, vásárlói részére! Tegyen róla, hogy célközönsége felfedezze és elérje cégét a világhálón!

KERESSEN BIZALOMMAL ÉS EGYEZTESSÜNK A RÉSZLETEKRŐL!

wordpress
Laszlo Ries successfully completed the All-around SEO course!

Kapcsolat

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, EGYEDI AJÁNLAT


Weboldal elemzésPiac és konkurenciaelemzésBrand monitoring


LogóArculat tervezésKiadványSzórólapNévjegyMolinóRollupPlakátAblak, kirakatüveg matricázásEgyéb


Új honlap alapfunkciókkalÚj honlap többletfunkciókkalÚj webáruházHonlap, webáruház megújításHonlap karbantartásEgyéb


Online marketing kampányOffline marketing kampányKomplex marketing stratégia és háttértámogatásKeresőoptimalizálásHírlevél készítésMarketing automatizálásTartalomkészítésRendezvényszervezésSzaktanácsadásEgyéb

Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom.