Weboldal frissítés és háttértámogatás

Az elkészült weboldal átadását követően megrendelt háttértámogatás esetén, havi rendszerességgel elvégezzük az időszakos karbantartásokat, a frissítések telepítését és biztonsági mentések készítését, amely szolgáltatásunk igény esetén kiegészíthető a honlap tartalmi kezelésével és bővítésével.

 

A trendek, keresési szokások és online technológiák folyamatosan változnak:

  • Gondoljuk például a Google algoritmus frissítésekre, mint a Google Panda vagy Google Penguin, stb., amelyek jelentősen befolyásolhatják a honlap rangsorát a keresési találatokban, ezzel akár jelentősen befolyásolva a weboldal látogatottságát.
  • Egy több évvel ezelőtt készült weboldal készítésekor még nem volt alapvető követelmény a reszponzív dizájn kialakítás, azaz hogy mobil eszközökön, a különböző méretű kijelzővel rendelkező okostelefonokon és táblagépeken is megfelelően jelenjen meg a honlap tartalom.
  • A weblap készítés alkalmával telepített modulok is folyamatosan frissülnek, így a karbantartás része ezen kiegészítők naprakészen tartása, illetve az egyes frissítések telepítése előtt biztonsági mentés készítése. A kellemetlen beállítási módosulások elkerülése érdekében célszerű az egyes frissítések tesztelése, mielőtt letöltenénk és aktiválnánk a honlapunkon.

 

“Call to action” megoldások és keresőoptimalizálás

Legyen bármilyen professzionálisan megtervezett és kivitelezett honlap, a célját akkor tudja teljesíteni, ha tartalma eljut a megszólítani kívánt közönséghez, azaz a releváns célcsoport(ok)hoz. Aktivitásra (vásárlás, regisztráció, hírlevél feliratkozás, ajánlatkérés, stb.) valamint a honlap újbóli felkeresésére és elköteleződésre ösztönöz.

A főbb szempontok eléréséhez célszerű SEO szemléletű keresőoptimalizálást alkalmazni, hogy a weboldal pozíciója a tartalmához illeszkedő kulcsszavakra minél jobb pozíciókban jelenjen meg a Google találati listán. A honlap látogatottságának növelésére vonatkozó hatékony módszer lehet az online hirdetési kampányok indítása.

FOLYTATÁS > > Kampánytervezés, követés és optimalizálás