Vállalkozást indít?

marketing háttér a rajthoz

Miben segíthetünk?

Logó és arculat,
honlap, webáruház,
marketing szolgáltatások

Egy vállalkozás indítása rengeteg szervezést és utánajárást igénylő feladatok sokaságával jár, pl. hivatali és banki ügyek, kamarai regisztráció, stb. miközben mihamarabb szeretnénk a fő tevékenységünkre fókuszálni.

Logó és arculattervezéstől, a marketing kutatáson alapuló honlap / webáruház fejlesztésen keresztül, az értékesítés és bevétel növelését célzó stratégia megtervezéséig és kivitelezésig, partnerek vagyunk a halmozódó marketing tennivalók, professzionális átvállalásában.

Logó és cégarculat tervezése

SZÍNEK, TIPOGRÁFIA, PROSPEKTUS, NÉVJEGY MAPPA

Szeretne különleges arculattal megjelenni a piacon, valamint az üzleti világban? Impozánsan kívánja-e bemutatni szaktudását, termékeit, ezzel kifejezve vállalkozása profizmusát?

Ön megálmodja, grafikus kollégánk megalkotja cége egyedi logóját és megtervezzük a kapcsolódó arculati elemeket. Megtervezzük és elkészítjük tájékoztató anyagait a szórólaptól a termékkatalógusig.

Az arculati elemek természetes összhangba kerülnek az online megjelenéssel.

Honlap, webáruház készítés

BEMUTATKOZÓ INFORMÁCIÓS WEBOLDALTÓL
AZ EGYEDI FUNKCIÓKKAL BŐVÍTETT HONLAPIG

Egy gondosan megtervezett és felépített honlap elősegíti a partnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolattartást és új érdeklődőkkel való kapcsolatfelvételt. Visszatükrözi vállalkozása profizmusát, egyedi megjelenésével elkülönít a versenytársaktól.
 
Reszponzív, asztali számítógépekre, táblagépekre és mobiltelefonokra egyaránt optimalizált weboldalakat tervezünk és készítünk. Igény szerint kialakított, többletfunkciókkal bővített honlapokat fejlesztünk vállalkozások, intézmények, közösségek, vagy akár projektek, események számára.

Online marketing stratégia

KERESÉSI ÉS SOCIAL MEDIA KAMPÁNYOK, SEO

Mai világunkban, 2020-ban a vállalkozások 90%-nak az online térben is érvényesülnie kell, hogy hatékonyan megszólítsa leendő ügyfeleit és vásárlóit.

Vállalkozására szabott online marketing stratégia kialakításával, a célok elérését segítő online jelenléttel és kampányokkal erősítjük elkötelezett ügyfelei és vásárlói körét.

A koncepciónak megfelelően optimalizált költségekkel, a legjobb ár- érték arányra törekedve, a magas színvonal iránti elkötelezettséggel valósítjuk meg elképzeléseit.

ajánlatkérés